نهاد نظارت بر جفاهای مسیحیان بیش از صد مورد سرکوب و آزار علیه مسیحیان در چین را ثبت کرده است.

یک نهاد ناظر مستقر در ایالات متحده آمریکا می‌گوید که بیش از صد مورد آزار و شکنجه مسیحیان را در طی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ ثبت کرده است.

گزارشات حاکی از آن است که آمارها روند رو به رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد که در طول سال گذشته به ثبت رسیده است و نمایان کننده افزایش حملات به کلیساها در چین می‌باشد. در این گزارش آمده است که نه تنها کلیساها تعطیل و یا تخریب شده‌اند، بلکه رهبران و خادمان کلیسا نیز اغلب دستگیر می‌شوند.

یکی از نمونه‌های سرکوب کلیساها در اوایل ماه جاری بود که در طی آن تعدادی مقام حزب کمونیست چین و مقامات دفتر امور مذهبی و مدیران مدارس محلی، به مدرسه عالی موسیقی مسیحی در یکی از شهرهای چین حمله کردند.

در ماه اوت نیز در چندین منطقه به اجبار وارد خانه‌های اعضای کلیسا شدند، جایی که گروه کوچکی از اعضای کلیسا برای عبادت در آنجا یکدیگر را ملاقات می‌کردند.

همچنین ۲۳ مورد تخریب ساخته‌ها و نمادهای مذهبی توسط مقامات گزارش شده است و کلیساهای متعددی در چین تخریب، ویران و حذف شده‌اند، به ویژه کلیساهایی که از تسلیم شدن در برابر آنان سر باز زده‌اند.

نهادهای ناظر بر جفاها می‌گویند که ۱۴ مورد کمپین دولتی برای جذب اجباری گروه‌های مذهبی گزارش شده است. به عنوان مثال کتابفروشی کلیسایی مجبور شده است کتاب قرمز کوچک «مائو تسه تونگ» را به جای کتاب مقدس در ویترین خود به نمایش بگذارد. اداره امور مذهبی همچنین به مسیحیان دستور داده تا کتاب رئیس جمهور «شی» را مطالعه کرده و سخنرانی‌های وی را حفظ کنند. این نهاد ناظران می‌گویند که تقریباً تمامی استان‌های چین شاهد افزایش آزار و اذیت مسیحیان بوده‌اند و این افزایش به ویژه در برخی استان‌ها بسیار مشهود بوده است.

مدیر منطقه‌ای در جنوب شرقی آسیا در بیانیه‌ای می‌گوید که سخت‌گیری چین بر افراد با ایمان برای ناظران تعجب‌آور نیست.

آنچه نگران کننده است عمق و عرض جفاها نیست بلکه گسترش آن است که از گروه‌های تحت تحریم دولت گرفته و تا کلیساهای زیر زمینی ادامه دارد، از تهدیدهای شفاهی تا زندان؛ ایمانداران در چین دائماً تحت نظر و تحت تعقیب قرار می‌گیرند. بر اساس گزارشی که در ماه مارچ منتشر شد، مقامات کنترل شدید دینی و مذهبی را اعمال کرده‌اند.

بر طبق گزارشی از یک سازمان مسیحی که بر آزار و شکنجه در بیش از شصت کشور نظارت می‌کند تخمین زده شده که در حدود نود و هفت میلیون مسیحی در چین وجود دارد که درصد زیادی از آنان در کلیساهای زیرزمینی (غیر قانونی) و ثبت نشده در چین عبادت می‌کنند.

مسیحیان تنها اقلیت مذهبی نیستند که از سوی مقامات مورد آزار و جفا قرار می‌گیرند بلکه آمارها نشان دهنده این است که بیش از یک تا سه میلیون اویغور و دیگر مسلمانان قومی در اردوگاه‌ها بازداشت هستند؛ جایی که به آنها آموزش داده می‌شود که شهروندانی سکولار باشند.

چه چیز باعث نجات مسیحیان کره‌شمالی‌ست

آیا فکر می‌کنید دیکتاتورهای کره‌شمالی برای جهان مضر هستند؟ حال تصور کنید که مسیحیان این کشور در چه وضعیتی هستند.

همه ما در مورد کلیسای بزرگ کره‌جنوبی و تاثیر آن بر کلیساهای جهان و تعداد ایمانداران آن همیشه برکت گرفته‌ایم و آن را بارها خوانده و شنیده‌ایم. در کره‌جنوبی بیشتر از 15 میلیون مسیحی وجود دارد و بیش از 21 هزار نفر از 175 کشور مختلف در آنجا مشغول به خدمت می‌باشند، اما مسیحیان کره‌شمالی چطور؟ مسیحیان کره‌شمالی عملاً در این کشور به صورت نامرئی زندگی می‌کنند البته نه از چشم خداوند. آنها مسیحیان نامرئی نامیده می‌شوند و هیچ آمار دقیقی از تعداد آنها وجود ندارد ولی تخمین زده می‌شود که در حدود 350 هزار نفر مسیحی نامرئی در جمعیت 24 میلیونی این کشورِ برده‌دار وجود دارد.

آیا می‌دانستید که در اوایل قرن 19 میلادی تا سال 1942 پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی را به نام اورشلیم شرق می‌نامیدند؟ طبق گزارش مجله «پرای ویدز» یک پزشک مسیحی در سال 1910 به نام «هورس آلن» در کره شمالی بسیار معروف شد و او را شاه کره شمالی می‌نامیدند. داستان از این قرار بود که در آن زمان یک کودتا علیه خانواده سلطنتی کره شمالی شکل گرفته که هورس آلن به زخمی‌های این خانواده کمک بسزایی کرده و به همین طریق توانسته بود عضوی از خانواده سلطنتی شود و مجوز برای انتشار و بشارت مسیحی دریافت کند. به همین ترتیب بود که مسیحیت در آن زمان به رسمیت شناخته شد و تعدادشان بسیار افزایش یافت.

حال در نظر بگیرید اگر در پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی یا بهتر بگوییم اورشلیم شرقی قدیم انتشار کلام خدا آزاد بود این رقم به چه تعدادی می‌رسید؟

پس از جنگ جهانی دوم رژیم کمونیستی «کیم ایل سونگ» تلاش کرد تمام ادیان خارجی به ویژه مسیحیت که به گفته‌ی او توطعه امپریالیسم غربی نامیده می‌شد را از کشور بیرون کرده و از بین ببرد و کمونیست و پرستش خانواده سلطنتی را جایگزین آنها کند. ثمره این طرز فکر کیم باعث از بین بردن مسیحیان بی‌شماری گردید و کلیساها در سراسر این کشور بسته شدند. بسیاری دیگر از این مسیحیان برای حفظ جان خود مجبور شدند به کره جنوبی فرار کنند و به این صورت بود که تعداد بسیار کمی از این مسیحیان در این کشور باقیمانده و در خفا و به صورت نامرئی زندگی می‌کنند؛ اما به لطف و قدرت خدا در همین جفاها در حال رشد هستند.

در حال حاضر بر اساس آمار منتشر شده از طرف ایالت متحده بیشترین جفا به مسیحیان در کره شمالی اتفاق می‌افتد و مسیحیانی که از این کشور فرار می‌کنند خبرهایی حاکی از دعای در اتحاد کلیساهای زیر زمینی و جلسات پرستش و دعا در این کشور برای رهایی از این جفاها می‌باشد.

چندی پیش یک بانوی مسیحی که بیش از 20 سال از ایمانش می‌گذرد پس از فرار از زندان و خارج شدن از این کشور تنها جمله‌ای که از مسیحیت و رشد مسیحی می‌دانست دعای مادرش بود که به او یاد داده بود، “پروردگارا، ای یهوه، ای خداوندم، لطفا کمک کن.”

در حال حاضر خداوند در پشت همین درب‌های بسته کشور و در این جفاها، سختی‌ها و خفقان موجود مسیحیان نامرئی را رشد می‌دهد. بیایید با هم دعا کنیم برای این مسیحیان نامرئی تا هر روز از خداوند پر شده و رشد کنند. کلام به هر طریقی مثل خبری که در شماره ۱۷ مجله اسمیرنا به تحریر درآمد از طریق بادکنک‌های خوش‌خبر کره جنوبی به دستشان برسد؛ آمین که آزادی و روح حکمت بر این کشور بریزد.

نوشته های مرتبط با دسته انتخاب شده شما

یک باید!!!
مجله فرهنگ و هنر شماره 68

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بیشترین خوانده شده ها

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست