دولت هِنان قانون خط قرمز را توسعه میدهد.
دولت چین فعالیتهای مسیحی را در داخل مرزهای خویش کنترل میکند و به شدت دستورات، قانونها و ممنوعیتهایی را در هِنان برای جامعه مسیحی افزایش میدهد که که این محدودیتها به خط قرمز معروف شده است.
حذب کمونیست چین مسیحیانی که فعالیت دارند را به اعدام محکوم میکند و در ضمن قوانینی را به اجرا درآوردهاند که طبق آن آموزش مسیحیت برای افراد زیر 18سال ممنوع میباشد و هیچکس حق آموزش در مورد آموزههای مسیحت به کودکان را ندارند. چین حتی جامعه مسیحی را ممنوع الخروج کرده تا حق تعلیم گرفتن در کشورهای دیگر را نیز از آنها صلب کرده باشد.
هئیت مدیره کلیسای میهنی چین در هِنان در تاریخ 3 آپریل 2018 درخواستی را به تمام کلیساها ارائه داده که طبق آن میبایست آموزش و فعالیت مسیحی برای افراد زیر 18سال را متوقف کنند. همچین کمپها و هر تجمع مسیحی برای آموزش افراد زیر 18 سال ممنوع است و میبایست هر آموزشی تحت نظر خود دولت چین آموزش صورت بپزیرد.
در عین حال اعضای کلیساها هم اجازه آوردن فرزندهایشان را به کلیسا ندارند و این کار ممنوع است و باید فرزندانشان را خارج از کلیسا تحت مراقبت قرار دهند. این سری قوانین به خط قرمز فشار بالا معروف شده است.
گروههای کومونیستی هشدار دادهاند که هر کس این دستورالعملها را نادیده بگیرد و برخلاف آن عمل کنند مسئولین کلیسا باید پاسخگو باشند و این بهانهای شده برای بستن کلیساها.
در حقیقت حذب کومونیست حاکم بر چین در هِنان قبلاً کنترلهای شدیدی بر کلیساها داشت و حتی از کلیساها زورگیری میکردند و پول آنها را میگرفتند که با اعضای کلیسا کاری نداشته و باعث ترس آنها نشوند، اما در حال حاضر این خط قرمزها به درصد بالایی رسیده است؛ در آغاز ماه مارچ سال جاری خیلی از مسئولین کلیساها را برکنار و ممنوع از خدمت کردهاند، تنها به این دلیل که در آن کلیسا کانون شادی وجود داشته است. نامه نگاریها برای رفع این محدودیتها ادامه دارند ولی هنوز به جایی نرسیده است. طبق یکی از این قانونها فقط کلیساها اجازه نصب صلیب را دارند، یعنی هیچکس در خانه، محل کار و یا حتی در کامپیوتر اداری و شخصی خود اجازه داشتن تصویر صلیب را ندارد.
در بندی دیگر از سری قوانین تمام مسیحیانی که در حال خدمت در کلیساها هستند میبایست اطلاعات جامع شخصی خود را به دولت ارائه دهند تا ثبت شود. این قانون تنها مختص مسیحیان نیست بلکه شامل بیشتر مذاهب مثل بودیسم، تائوتیسم و… نیز شده است؛ البته اجرای آن برای مسیحیان بسیار با شدت بیشتری در جریان است.
تمام ایمانداران هِنان را به حضور خداوند میبریم و قوت او را برای این عزیزان میطلبیم. آمین که قلب حاکمان این کشور لمس شود و نام قدوسش بر سر زبانها جاری گردد تا همه در این کشور در صلح و سلامتی و در روح و راستی زندگی کنند.
وزارت دادگستری ایالات متحده روز دوشنبه گذشته بعد از محاکمه “اندرو برانسون” شبان کلیسای ازمیر ترکیه اعلام کرد که دولت ترکیه هیچ شواهد معتبری برای محکوم کردن این خادم خداوند ندارد و تمام اتهامات تروریستی که در ترکیه به این فرد وارد شده بی اساس و بدون شواهد معتبر میباشد.
در جلسه دادگاهی که هفته گذشته برگزار شد وکیل آقای اندرو برانسون دادگاه را متقاعد کرده که او بیگناه است و پس از آن بیانیهای در روز دوشنبه توسط آژانس فدرال منتشر شده که در آن آمده است: ما معتقدیم که ترکیه کشوری است با حاکمیت قانون؛ همچنین معتقدیم ترکیه میتواند در عدالت به این پرونده رسیدگی کند و امیدواریم که نظام قضایی حاکم بر ترکیه پرونده را منصفانه و شفاف حل کند تا حقیقت برملا شود.
شبان اندرو برانسون 50 ساله یکی از شبانان کلیسای پروتستان است که ۲۳ سال در ترکیه زندگی میکند. او در کلیسایی نسبتاً کوچک واقع در جنوب غربی ترکیه شهر ازمیر (اسمیرنا) مشغول خدمت بود و از اکتبر 2016 توسط دولت ترکیه بازداشت و در حال حاضر در زندان حبس شده است.
دولت ترکیه معتقد است که آقای برانسون بشارت را بین کردها گسترش داده و همین امر باعث کشیده شدن این قِشر به سمت مسیحیت شده و با این اقدام یکی از قوانین و سیاستهای ترکیه را نقض کرده است.
این شبان در روز دوشنبه تاریخ ۷ می 2018 در دادگاه حاضر شد و پس از برگزاری جلسه به زندان بازگردانده شد. با وجود اینکه دادگاه دولت ترکیه در این جلسه هیچ شواهد و مدرکی دال بر محکومیت وی پس از گذشت 2 سال نتوانست ارائه کند مجدداً اندرو برانسون را به زندان بازگرداندند و زمان دیگری را در ماه آینده برای برگزاری جلسه دادگاه تعیین کردند.
به نقل از روزنامه “هورریِت دِیلینیوز” ترکیه، اندرو برانسون به دادگاه اعلام کرده که من میخواهم تمام حقیقت را افشا کنم؛ تمام اتهاماتی که به من زده شده است و درون این پرونده وجود دارد را قاطعانه رد میکنم و اعلام میکنم که در هیچگونه فعالیتهای غیرقانونی در ترکیه و هیچ یک از کشورهای دنیا دخیل نبودهام. من هیچ کاری بر علیه کشور ترکیه انجام ندادهام و برعکس من ترکیه را دوست دارم، در حدود بیست سال است که من و خانوادهام برای کشور ترکیه در دعا هستیم و به ترکیه فکر میکنیم و برای برکت این مردم دعا میکنیم…
آمین که در روزهای جاری خبری خوش مبنی بر برقرار شدن عدالت و آزاد شدن این خادم خداوند دریافت کرده و از حال پیشاپیش خداوند را شکرگزاری میکنیم برای اراده نیکوی او.