چگونه آمریکایی‌ها با کتاب مقدس مثل یک تمرین ورزشی برخورد می‌کنند.
بر طبق گزارش «انجمن کتاب مقدس آمریکایی»، هر خانوار طبقه‌ متوسط دارای سه کتاب مقدس است، اما این بدان معنا نیست که هر عضوی در خانواده آن را می‌خواند.
در واقع، اگر از مردم بپرسید هر چند وقت یکبار کتاب مقدس را می‌خوانند احتمالاً می‌گویند خیلی کم یا اصلاً. تحقیقات جدیدی از «موسسه‌ پژوهشی راه زندگی» نشان می‌دهد که بیش از نیمی از آمریکایی‌ها خیلی کم و یا اصلاً کتاب مقدس را نخوانده‌اند.
بر طبق تحقیقات موسسه‌ راه زندگی که در شهر نَشویل انجام شده است، وقتی پرسیده شد که چه مقدار از کتاب مقدس را شخصاً خوانده‌اند کمتر از یک چهارم از افرادی که تا به حال آن را خوانده‌اند یک برنامه منظم روزانه برای خواندن آن دارند و یک سوم از آمریکایی‌ها هرگز خودشان کتاب مقدس را برای خواندن انتخاب نکرده‌اند.
اسکات مک کالن، مدیر اجرایی موسسه پژوهشی راه زندگی می‌گوید اکثر آمریکایی‌ها خودشان مستقیماً داستان‌های کلی کتاب مقدس را نمی‌دانند چون به ندرت کتاب مقدس را برای خواندن انتخاب می‌کنند. حتی در میان شرکت‌کنندگانِ در پرستش نیز کمتر از نیمی از آنها روزانه کتاب مقدس می‌خوانند. تنها زمانی بیشتر آمریکایی‌ها از کتاب مقدس می‌شنوند که شخص دیگری آن را می‌خواند.
جاش مک داول، نویسنده رسالات دفاعی در مسیحیت در این رابطه، اینترنت را تا حدی مقصر می‌داند. او در مصاحبه با شبکه خبری CBN گفت: «به این صورت که در همان مقدمه‌ ورود به اینترنت با وفور اطلاعات مواجه هستیم.» او توضیح داد که به طور میانگین یک نوجوان در هر 24 ساعت، از یک صفحه نمایش در حال حرکت 34 گیگابایت اطلاعات دریافت می‌کند، بدین معنا که اگر چاپ شوند مساوی با 5/4 میلیون صفحه است. مغز نسل جدید و جوانان بیش از حد پر شده و در نتیجه باعث ایجاد شک و تردید ذهنی فوق‌العاده می‌شود.
این نظر سنجی نشان داد که 53 درصد از آمریکایی‌ها نسبتاً مقدار کمی از کتاب مقدس را خوانده‌اند. یک نفر از 10 نفر اصلاً کتاب مقدس را نخوانده‌ است، درحالیکه 13 درصد یعنی فقط تعداد کمی از جملات آن را خوانده و سی درصد می‌گویند که چند باب منتخب و یا چند داستان در کتاب مقدس را مطالعه کرده‌اند.
پروتستان‌های انجیلی که پاسخ دادند هر روز مقدار کمی از کتاب مقدس را می‌خوانند با 49 درصد در این نظر سنجی بالاترین امتیاز را کسب کردند. دیگر شاخه‌های پروتستان (36 درصد) هر روز مقدار بیشتری از کتاب مقدس را نسبت به کاتولیک‌ها (17 درصد) می‌خوانند.
بررسی‌های اخیر توسط «انجمن کتاب مقدس آمریکایی» نشان داد که اکثریت آمریکایی‌ها موافقند که کتاب مقدس یک منبع مفید از امید و نیرویی برای نیکویی است. یافته‌های موسسه پژوهشی راه زندگی نیز مشابه است؛ 37 درصد می‌گویند کتاب مقدس برای زندگی امروز کتابی خوب و مفید است و 35 درصد آن را تغییر دهنده‌ زندگی می‌نامند. اگر چنین است، چرا مردم آن را بیشتر نمی‌خوانند؟
برخی از دلایل اصلی مردم عبارتند از:
– وقت ندارم.
– پریشان می‌شوم.
– با خواندن کلام خوابم می‌برد.
-کتاب مقدس بسیار گیج کننده است.
– کتاب مقدس خسته کننده است.
مک کانل اشاره می‌کند آمریکایی‌ها مطالعه کلام را مثل یک تمرین ورزشی می‌بینند، چیزی که برای آنها خوب است اما واقعاً انگیزه‌ای برای آن ندارند. او می‌گوید که کلیساها باید راه‌های خلاقانه‌ای پیدا کنند که مردم را متعهد به خواندن کلام خدا کند.کتاب مقدس طبق کتاب عبرانیان خود را به عنوان کلام زنده و تاثیرگذار توصیف می‌کند. کسانی که هر روزه عادت به خواندن حتی مقدار کمی از کلام خدا را دارند، می‌گویند آن را مفید و تغییر دهنده‌ کیفیت زندگی می‌دانند و آن را تجربه کرده‌اند.
کسانی که رویکردی متفاوت به کلام خدا دارند مایل هستند که بگویند کتاب مقدس مثبت است. در همین حال، بسیاری از کشیشان در حال تشویق کلیساهای خود به این کار خوب هستند که خواندن کتاب مقدس را یکبار امتحان کنند.

بادکنک‌های خوش‌خبر
به گزارش مجله «مسیحيان هد لاين»، كره شمالى از لحاظ وارد آوردن جفا به مسيحيان در دنيا دارنده رتبه اول می‌باشد. در اين كشور مسيحيان اجازه خواندن و مطالعه كتاب مقدس را ندارند و حمل آن ممنوع است، حتى دسترسى به اينترنت به حدی محدود است که توانايى دسترسى به كتاب مقدس مجازی نیز مقدور نمی‌باشد. در همسایگی جنوبی این کشور، کره جنوبی قرار دارد که مسیحیان این کشور روش و شیوه خاص و ویژه‌ای را برای رساندن کتاب مقدس به کشور همسایه خود یعنی کره شمالی طراحی کرده‌اند که بسیار مورد تشویق ما نیز شد.
روش و شیوه این گروه ایمانداران در کره جنوبی که خود را « قاصدک» نامیده‌اند به این طریق است که صفحات کتاب مقدس را در درون بادکنک‌هایی قرار می‌دهند و آنها را با خود تا مرز بین دو کشور حمل می‌کنند. در آنجا بادکنک‌ها بوسیله گاز هلیوم پر شده و به هوا فرستاده می‌شوند.
در صورت مساعد بودن هوا و مطلوب بودن جهت وزش باد این بادکنک‌ها به سمت کشور همسایه رفته و در خاک کره شمالی به دست مردم این کشور می‌رسد و به گفته‌ خودشان «این کوچک‌ترین کار و هدیه‌ایست از طرف مسیحیان کره جنوبی به مسیحیان و دیگر مردم کره شمالی». به گفته اعضای گروه، «قاصدک» در سال 1991 به منظور بشارت و انتشار انجیل شکل گرفت و سپس این روش بادکنک‌ها با فرستادن انجیل مرقس شروع شد و اکنون خدمت خود را از طریق روش بادکنک‌ها ادامه می‌دهند و همانطور که گیاه قاصدک بوسیله باد به هر سو هدایت می‌شود این بادکنک‌ها نیز، خبر خوش و انجیل را بدست مردم می‌رسانند.
اعضای «قاصدک» می‌گویند برای ما اين بسیار حائز اهميت و خوشحال کننده است كه مردم كره‌شمالى به سمت مرزها آمده اين بادکنک‌ها را گرفته و از این طریق به صفحاتی از کتاب مقدس دسترسى پيدا می‌كنند و هر هفته به تعداد این مردم افزوده می‌شود.
درخواست دعای «قاصدک» از همه ایمانداران جهان بسیار جالب است، آنها اذعان کردند همانطور که روح القدس در کلام خداوند به باد نیز تشبیه شده است ما نیز برای ارسال این بادکنک‌ها به باد موافق و جهت وزش باد مناسب نیاز داریم تا همه بادکنک‌ها بر آسمان کره شمالی قرار گیرد. لذا برای وزش باد و هدایت خداوند بر این بادکنک‌ها و انسان‌هایی که آنها را دریافت می‌کنند با ما همصدا شده و در دعا آن را طلب کنید.

نوشته های مرتبط با دسته انتخاب شده شما

دلنوشته
نسل آینده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بیشترین خوانده شده ها

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست