کلیساهای چین به طرفداری از ایالات متحدهی آمریکا متهم شدند
کلیساهای داخل چین ملزم به برافراشتن پرچم این کشور بر فراز ساختمانهای خود شدند. در همین راستا و تنشهایی که پیشتر میان روابط چین و آمریکا بوجود آمده کلیساها نیز در اتحاد، همراه با مردم برای این موضوعات دست به دعا برافراشتند.
بر اساس گزارش تازهای که بدستمان رسیده است، به دلیل شیوع بیماری کرونا، در چین کلیساها مراسم موعظهها و پرستشهای خود را به صورت مجازی برگزار میکنند. بسیاری از کلیساها برای ریشهکن شدن بیماری کرونا در میان مردم کشور آمریکا، و اینکه این کشور برکت یافته و سلامتی در آن ساکن شود در دعا هستند و از خداوند میخواهند که به مسئولان چین و آمریکا حکمت لازم را بدهد تا روش درست را برای برقراری روابط در پیش بگیرند.
دولت کمونیستی چین فشار جدیدی را بر رهبران کلیسایی این کشور وارد آورده است و آنها را در مورد دفاع از سوسیالیسم و حمایت از دولت آمریکا متهم میکند. این مسائل موجب ایجاد تنش در میان تمامی کلیساها شده است و دولت چین رهبران کلیسایی را ملزم به باز پس گرفتن حرفهای خود در مورد دعا کردن برای آمریکا میکند و آنها را وادار ساخته تا به کشور آمریکا تهمتهایی را وارد کنند.
بنابر گزارشی که توسط بیتر وینتر ارائه شده، کسی که جزو نمایندگان نظارت بر اقلیتهای مذهبی است عنوان کرده است کسانی که از این قانون چین تبعیت نکنند اجازهی بازگشایی کلیساهایشان هرگز به آنها داده نخواهد شد، مگر اینکه بر علیه آمریکا صحبت و موعظه کنند.
در ماه ژوئن تعداد چهل و دو ماده و بند تازه در قانون برای کلیساها قرار داده شد که آنها را موظف میسازد که وطن پرستی را به مردم آموزش دهند و به سیاستهای دولت چین احترام بگذارند نسبت به این دولت به طرز خوشایندی صحبت کنند.
کلیساها ملزم هستند در مورد چهار چیز تبلیغ کنند:
اول: همه کلیساها باید پرچم چین را بر فراز کلیساهایشان نصب کنند.
دوم: ترویج قانون اساسی چین و احترام به سیاستهای دولت در تمام کلیساها باید مورد گفتگو قرار گیرد.
سوم: وارد آوردن تهمت و افترا و ایجاد بدگمانی بر علیه کشورهایی که بر ضد سیاستهای چین هستند.
چهارم: میبایست فرهنگ سنتی چین کاملاً برقرار و تبلیغ شود و برای تحقق این امر مردم را تشویق کنند.
کشور چین یکی از کشورهاییست که در صدر جفارسانی و آزار و اذیت نسبت به مسیحیان میباشد و به همین دلیل میسیونرهای آمریکایی و اروپایی و ایرانی به چین سفر میکنند تا مسیحیان آنجا را به دعا و ایستادگی تشویق کنند تا در ایمانشان استوار گردند. به همین خاطر کلیساهای چین برای کشورهای دیگر در دعا ایستادگی میکنند، ولی دولت چین در مقابل این اعلام دوستی و دعا برای همبستگی تنها موجب آزار و اذیت ایمانداران را فراهم میآورند و در صورت رعایت نکردن قوانین وضع شده به آنها دیگر هیچگاه اجازهی بازگشایی مجدد کلیساها داده نخواهد شد و کلیساهایی که اعلام کردهاند تابع آن قوانین نخواهند بود از تمامی فعالیتهایشان حتی در فضای مجازی جلوگیری به عمل آمده است.
در عملی شدن این قوانین تازه دولت از بازگشایی و خدمات رسانی یازده کلیسا جلوگیری کرده است. رهبران و خادمین آن کلیساها عنوان کردهاند که: ما مشغول آماده سازی و کارهای مقدماتی لازم برای برگزاری جلسهی کلیسایی بودیم که دولت با توجه به قوانین جدید تمامی فعالیتهای ما را ممنوع و محدود کرده است.
رهبران کلیسایی اذعان داشتهاند که بجای اینکه پیام خداوند را اعلام کنند باید پیام میهنپرستی، نژادپرستی و فرهنگپرستی چین را بدهیم و این چیزی است که دولت از ما خواسته است. اینکه برای کشور چین و مردمان آن و دولت چین دعا کنیم بسیار خوب است اما اینکه اینها مطالب اصلی موعظهی ما شوند، پیام و هدایت خدا نخواهد بود.
به عنوان جریمه برای مسیحیان چینی در این قوانین جدید هیچگونه کمک دولتی در شرایط بحرانی کرونا تعلق نخواهد گرفت؛ با توجه به اینکه مسیحیان جزو کم درآمدترین اقشار در میان مردم چین هستند. بخاطر فرهنگ کمونیستی که بر چین حاکم است، با مسیحیان معاملهای انجام نمیگیرد و به آنها شغلی داده نمیشود و در سمتهای بالا استخدام نمیشوند و حتی کمک دولتی به آنها را نیز قطع میکنند.
بیش از 250 کلیسا ملزم به پشتیبانی اجباری از فرهنگ دولت چین شدهاند و هر یک از مسیحیان اگر یکی از بندهای این قوانین چهل و دوگانه را زیر پا بگذارند منتج به بسته شدن کلیسا و جریمه ی نقدی در ازای هر نفر هزار و چهارصد دلار آمریکا میباشد.
افزون گشتن جفاها به مسیحیان در نیجریه
این روزها در صفحات خبری و فضای مجازی نیجریه در صدر بالاترین آمار خبری درباره آزار و اذیت مسیحیان و کشتن آنها قرار دارد.
در نیجریه و در ایالت کوگی مسلمانان تندرو چهارده نفر از مسیحیان را به قتل رساندند.
به گزارش خبرگزاری روزنامهی ستارهی صبح در چهارم آگوست مسلمانان تندرو در یک ایالت سیزده مسیحی را به قتل رساندند و پس از آن اینبار در ایالت کوگی چهارده تن دیگر را کشتند.
مسلمانان تندرو که در محدوده منطقه فلانی زندگی میکنند به یک روستا در استان مرکزی کوگی حمله کردند و چهارده مسیحی را کشتند؛ همسر، مادر و فرزندان یک مرد مسیحی جز آمار کشته شدگان میباشند که حتی جزو اعضای کلیسا نیز نبودند.
در این حمله سیزده نفر از افراد به قتل رسیده از اعضای خانوادههای مسیحیان بودهاند. این حملات در ساعت دو بعدازظهر انجام شده است و از میان یکی از خانوادهها تنها یک نفر زنده بجای مانده است و تمامی اعضای آن کشته شدهاند.
رهبران مسیحی در سراسر آفریقا در صفحهی فیسبوک خود نوشتهاند که این خبر را باز پخش کردهاند تا به گوش دیگران برسانند؛ همچنان آنها نیز مورد تهدید حملات مسلمانان تندرو قرار دارند و به همین جهت بسیاری از مسیحیان پس از صورت گرفتن اینگونه خشونتها مجبور به ترک این کشور شدهاند.
رهبران مسیحی از ایمانداران سراسر دنیا درخواست دعا و کمک دارند تا برای دفاع و محافظت مسیحیان نیجریه در برابر ضد مسیح در این سرزمین، حمایت شوند.
مسلمان افراطی با اسلحهی گرم و موتورسیکلت به روستا حمله کردند و حتی گلهداران آن نواحی که به چرخاندن گلهی خود مشغول بودند را به گلوله بستند که موجب کشته شدن چهارده نفر و زخمی شدن شش نفر میشود. پلیس و مقامات نیجریه اذعان داشتهاند که درپی دستگیری آنها هستند اما مسیحیان باید بدانند که در خطر قرار دارند. پلیس به آنها لقب جنایتکاران بیقلب را داده چون هیچ رحمی ندارند.
این گروه افراطی مسلمان همچنین در ماه مارچ سال 2018، 32 نفر دیگر را در نزدیکی همین روستا و در ایالت کوگی به قتل رساندهاند. اینک ما نیز همبستگی بینالمللی مسیحیان در کلیساها را خواستاریم تا برای پایان یافتن اینگونه مسائل، جفاها، کشت و کشتارها، شرایط وخیم رو به افزایش و خشونت علیه مسیحیان که توسط شبه نظامیان اسلامی که در نیجریه صورت میگیرد در دعا بایستند. نیجریه در رتبه دوم در بیشترین آمار خشونت و آزار و اذیت و شکنجه و کشته شدن مسیحیان قرار دارد.