ممنوعیت پوشیدن ماسکی که بر روی آن نوشته شده بود «عیسی مرا دوست دارد» و باعث شده بود دیگران تشویق شوند تا مسیح را پیروی کنند
آمار آزار و اذیت ایمانداران در هر نقطه از جهان همچنان تکان دهنده و رنجآور است. به طور مثال ممنوعیت استفاده از ماسک برای یک دختر در یک مدرسه ابتدایی که بر روی آن نوشته شده بود «عیسی مرا دوست دارد» نیز نمونهای از این قبیل آزارها و محدودیتهایی است که معمولاً شاهد آن هستیم.
«لیدیا» شاگرد کلاس سوم ابتدایی از پوشیدن ماسکی با پیام «عیسی مرا دوست دارد« با این استدلال که قوانین مدرسه را نقض کرده است منع گردید. این در حالیست که هم زمان پوشیدن ماسک برای دیگر شاگردان با پیامهای متفاوت مانعی نداشته است.
مادر «لیدیا» که پیگیر ماجرا بود از مدیران مدرسه خواست تا ممنوعیت استفاده از ماسک دخترشان را توجیه کنند. او از طریق ایمیل از مدیران ارشد مدرسه درخواست کرد که ماسک دخترش را به او بازگردانند. او همچنین در ایمیل خود به قانون آزادی مذهبی دانش آموزان که از اول ماه جولای ۲۰۱۳ در «میسیسیپی» به اجرا درآمده است اشاره کرد.
مدیران مدرسه در پاسخ به ایمیل او اذعان داشتند که دختر آنها به دلیل پوشیدن ماسک حاوی پیام «مسیح مرا دوست دارد» منع نشده است بلکه به خاطر همه گیری کووید 19 مدرسه طرحی را راه اندازی کرده که در آن پوشش ماسک با اشارات سیاسی، مذهبی و جنسی را ممنوع اعلام کرده است.
پدر و مادر «لیدیا» طی مصاحبهای گفتند که به دخترشان افتخار میکنند. آنان همچنین اظهار کردند: «ما وقتی دیدیم که دخترمان میخواهد ایمان خود را ابراز کند، احساس کردیم که باید به خاطر او ایستادگی و از او حمایت کنیم.» آنها سپس پروندهای را تشکیل دادند مبنی بر اینکه مدرسه نامبرده حق قانونی «لیدیا» را در بیان عقاید مذهبی خود نقض نموده است.
وکیل خانواده «لیدیا» گفت: «مدارس دولتی موظف هستند که به مفاد اصلاحیه بیان آزادی مذهبی در چارچوب قوانین احترام بگذارند.» در این میان ماسکی که روی آن نوشته شده بود «عیسی مرا دوست دارد» سایر دانش آموزان را کنجکاو کرده بود به طوری که یکی از هم کلاسیهای «لیدیا» ماسکی شبیه به ماسک او را درخواست کرده است و خواهر بزرگتر یکی از هم کلاسیهای «لیدیا» نیز طی این ماجرا تصمیم گرفته تا کتاب مقدس را بخواند.
«لیدیا» میگوید: «وقتی به من گفتند که دیگر این ماسک را نپوشم ناراحت و کمی گیج شدم چون من کلمات روی ماسک را دوست داشتم و نمیدانستم که چرا از من میخواهند که آن را نپوشم.»
مادر «لیدیا» به دخترش و به خاطر آنچه اعتقاد دارد افتخار میکند و میگوید: «این باعث خوشحالی من و خانواده است وقتیکه میبینیم چطور فرزندانمان شاهدان عیسی هستند حتی با وجود سختیها و آزارهایی که در سر راهشان وجود دارد.»
افسر پلیس کنتاکی که به خاطر دعا کردن از کار خود تعلیق شده بود به کار خود بازگشت
در فوریه ۲۰۲۱ یک افسر پلیس جوان در مقابل یک مرکز جراحی زنان ایستاده و به مدت یک ساعت دعا کرد اما زمانی که به محل کار خود بازگشت از او خواسته شد که به مرخصی اجباری با حقوق برود. ضمن اینکه او در طی این مدت مجاز به انجام وظیفه اعم از دستگیری و یا کار بر روی پرونده و یا اضافه کاری نبود. بدین ترتیب او مقدار قابل توجهی از حقوق خود را که تنها منبع درآمد و تامین هزینههای زندگی همسر و چهار فرزندش بود را از دست داد.
وکیل مربوط به پرونده این افسر جوان میگوید: «برای من تعجبآور است که یک افسر سختکوش و وفادار را به خاطر گذراندن یک ساعت در خلوت و دعا، به مدت چهار ماه از کار تعلیق کنند!
در گزارشات پلیس این موضوع مطرح شده است که اقدام این افسر روش و استاندارد اداره و همچنین مقررات ایالتی را نقض کرده است. وکیل مربوطه با آوردن دلایلی توضیح داد که افسر پلیس در هنگام دعا خارج از محل کار و در حال انجام وظیفه نبوده است. به همین دلیل هر گونه ادعا و مجازات رسمی بر آن اساس موجب نقض حقوق او میباشد و تعلیق او از کار را رد نمود و درخواست داد تا هرچه سریعتر موکل او را به کار خود بازگردانند.
در انتظار انفجار بمب ساعتی؛ کشیش نیجریهای پس از مرگ رهبر بوکوحرام از تشدید آزار و اذیتها میترسد
یک کشیش نیجریهای هشدار میدهد که اوضاع و شرایط در کشورش مانند یک بمب ساعتی است که هر لحظه منتظر انفجار آن هستیم. او افزود مرگ رهبر بوکوحرام در طی نبرد نیروهای دولتی با دولت اسلامی میتواند وضعیت را بدتر نیز نماید.
«ژوزف باتور فیدلیس» رئیس مرکز منابع انسانی و حامی آسیب دیدگان و آوارگان بوکوحرام در شمال نیجریه نیز میگوید که اوضاع در نیجریه بدتر شده است. او همچنین اظهار داشت که اوضاع از سال ۲۰۲۰ تاکنون هیچگونه پیشرفتی نداشته است و حملات مختلفی به جوامع مسیحی از جمله حمله به جادهها صورت گرفته و بسیاری کشته و برخی نیز ربوده شدهاند.
او معتقد است که تاکنون چنین شدت آزار و شکنجه و کشت و کشتار و وحشیگری مشاهده نشده است به طوری که سازمان ملل تخمین میزند حملات بوکوحرام منجر به آوارگی بیش از ۲ میلیون نفر در نیجریه خواهد شد.
پس از تایید خبر مرگ رهبر بوکوحرام از سوی این گروه اسلامگرا «فیدلیس» اظهار داشت که آزار و اذیت مسیحیان توسط مهاجمان بوکوحرام تشدید خواهد شد. کشیش نیجریهای ادعا کرد که شاهد جذب اعضا از سوی گروههای بوکوحرام هستیم. تحولی که وی آن را «پریدن از ماهیتابه به آتش تشبیه کرد.»
او همچنین ابراز نگرانی کرد و گفت: «چنین شبکه جهانی گستردهای برای کشور و منطقه خوشایند نیست و کشته شدن رهبر بوکوحرام به تنهایی نشانه خوبی برای ما نمیباشد.»
سازمان فیدلیس که برای حمایت از کسانی که از خشونت فرار میکنند فعالیت مینماید اوضاع نیجریه را نادیده گرفته شدهترین مسئله در زمینه آزادی مذهبی در جهان توصیف میکند.
فیدلیس تاکید کرد که برخی میگویند این یک کشور شکست خورده است که در آستانه سقوط قرار دارد. او عنوان کرد که خوب است اکثر کشورهای جهان بر روی مسائل نیجریه تامل کنند و اعلام کرد ما باید برای ترویج آزادی مذهبی در کنار هم بایستیم.
وزارت امور خارجه آمریکا نیجریه را به عنوان کشوری که نقض شدید آزادی مذهبی دارد به رسمیت میشناسد.
علاوه بر گروههای بوکوحرام و ISWAP در شمال شرقی رادیکالهای فولانی نیز به روستاهای کشاورزی که عمدتاً مسیحی هستند و در کمربند میانی نیجریه ساکن میباشند حمله کردهاند و طبق گزارشات تاکنون هزاران نفر توسط رادیکالهای فولانی کشته شدهاند.
در ماه می یک کشیش مسیحی نیجریهای و پسر سه سالهاش توسط گلهداران فولانی که به خانه آنان حمله کرده بودند کشته شدند و دهها کودک نیز در یک حمله وحشیانه به یک دهکده مسیحی قتلعام شدند.
مجبور ساختن زن مسیحی پاکستانی به پذیرش اسلام
به گزارش محبت نیوز پلیس پاکستان با فرمان دیوان عالی پنجاب موضوع ربایش و تغییر اجباری دین یک زن مسیحی جوان را در دستور کار خود قرار داده است.
به گفته خبرگزاری مسیحی «UCANEWS» پس از ماهها کشمکش دادگاه عالی پنجاب پلیس پاکستان را موظف کرد درخواست بررسیهای لازم را پیرامون ربایش و تغییر دین «نبیلا بیبی» زن مسیحی پاکستانی آغاز کند.
چهار مرد مسلح در اکتبر سال گذشته با هجوم به منزل خانواده این زن مسیحی وی را ربودند. مردان مسلح با ادعای اسلام آوردن و ازدواج این زن مسیحی خانواده وی را مجبور ساختند «نبیلا بیبی» را به آنان تسلیم سازند.
«بشیر مسیح» پدر این خانواده مسیحی با تنظیم شکایتی بر علیه ربایندگان دخترش از پلیس خواسته بود برای تحقیق و دستگیری مهاجمان وارد عمل شود اقدامی که تا یک سال از سوی پلیس به آن ترتیب اثری داده نشده است.