مصادره و تعطیلی کلیسای انجیلی مسیحیان در تبریز

به گزارش محبت نیوز در تاریخ پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ کلیسای انجیلی تبریز تعطیل و مصادره شد. گفته شده که اعضای ستاد اجرایی فرمان امام که به طور مستقیم زیر نظر علی خامنه­ای اداره می­شود وارد کلیسا شده‌اند، قفل همه‌ی درب‌ها را عوض کرده و صلیب را از روی برج کلیسا برداشته‌اند. سپس در آنجا تجهیزات امنیتی نصب کرده و سرایدار کلیسا را نیز مجبور کرده‌اند به سرعت محل زندگی خود را در ساختمان کلیسا ترک کند.

وب‌سایت خبری ایران وایر به نقل از یک شهروند تبریزی نوشته است که شنیدم صلیب­های این کلیسا را کنده‌اند، ولی باورم نشد، تا اینکه امروز خودم آمدم و دیدم بله خبر درست بوده است. با تعدادی از اهالی محل که صحبت کردم می­گفتند آنها به بهانه نوشیدن مشروبات الکلی در مراسم‌های مذهبی، دربِ کلیسا را پلمپ کرده­اند. در روزهای قبل، پیش از اینکه اتفاقی بی­افتد، کسی اجازه ورود به کلیسا را نداشت، و در حال  حاضر حتی خدمه نیز اجازه ورود به محوطه کلیسا را ندارند. این خبر در کانال تلگرامی وزارت خارجه آمریکا و همچنین روزنامه اسرائیلی اورشلیم پست نیز گزارش و منتشر شده است.

اعضای آشوری این کلیسا نیز می‌گویند قرار بر این بود که سازمان میراث فرهنگی نسبت به مرمت آثار تاریخی اقدام کند، ولی برعکس این وعده‌ها کلیسا را تعطیل و مصادره کردند و حتی امکان برگزاری مراسم آشوریان تبریز در این مکان را نیز با این کار از ما سلب کردند.

«یونان بت کلیا» نماینده محافظه کار مسیحیان در مجلس ایران، بعد از دو هفته سکوت نامه‌ای به حسن روحانی ارسال کرده که در این نامه از این اقدام انتقاد کرده و خواستار شده تمام اموال مصادره شده مسیحیان به انجمن آشوریان واگذار شود تا در امور رفاهی و معیشتی مردم به کار رفته شود. بت کلیا که خود یکی از حامیان حسن روحانی در ایام انتخابات رئیس جمهوری بوده است با این مقدمه به وی تاخته و بیان کرده است که متاسفانه از زمان ورود شما به دولت تمام وعده­ها و دستورات در خصوص جامعه آشوری در حد یک سخن بود و هیچ گاه اثری از اجرای این دستورات مشاهده نشد.

 بیش از ۴۰ سال از انقلاب جمهوری اسلامی می‌گذرد و هر روزه شاهد هستیم که جفا بر مسیحیان و صدور حکم مصادره اماکن مذهبی و تاریخی مسیحیان ایران در حال افزایش است. در این نامه نیز آمده است که: جناب آقای روحانی آیا این اقدام شایسته‌ی شأن و منزلت جمهوری اسلامی است که با اماکن مقدس مسیحیان چنین رفتار شود؟

پخش مستقیم مسلمان شدن اجباری یک کودک ۱۳ ساله ارمنی در یکی از شبکه­های تلویزیونی ترکیه

در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برنامه‌ای تلویزیونی به مجری‌گری «نیهات حطیب‌اوغلو»، یکی از مبلغان دینی اسلام پخش شد که در آن یک کودک ارمنی 13 ساله بر روی پخش مستقیم آنتن میهمان این برنامه بود که از روی اجبار، او نیز به دین اسلام گروید. این مجری نیز در برنامه اعلام کرد که با پدر و مادر این کودک در ارتباط بوده و رضایت آنها را در رابطه با تغییر دین این کودک کسب کرده است، ولی مادر این کودک منکر ماجرا شده و به همراه نماینده مسیحیان ارامنی ترکیه، شکایتی علیه شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه تقدیم دادگاه کرده است.

آلینا ینگیاریان مادر این کودک ۱۳ ساله در پایگاه خبری ارامنه، سخنان این مجری تلویزیونی را تکذیب کرده، و گفته است که پسر من تعمید دارد و عضو کلیسای ارمنی است. وی می‌گوید من خبر داشتم که پسرم برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی دعوت شده ولی از اینکه موضوع برنامه چیست اطلاع نداشتم؛ اگر با تغییر دین فرزندم موافق بودم به طور قطع خودم هم در این برنامه شرکت می­کردم. مادر این کودک اضافه کرد که از طرف شبکه تلویزیونی با او تماس گرفته شده، اما درباره ماهیت این برنامه که قرار است چه اتفاقی بی­افتد هیچ اطلاعاتی نداشته است؛ تنها می‌دانسته که در یک شبکه تلویزیونی باید شرکت کند و فرزندش به خاطر سن پایین هیچ درکی از این موضوع ندارد و تنها از این خوشحال است که در برنامه تلویزیونی تصویر او پخش شده و معروف شده است.

جمهوری اسلامی ایران اشتغال برای اقلیت‌های دینی در مهدهای کودک را هم ممنوع کرد.

پیش‌تر اشتغال برای اقلیت‎های دینی در ارتش، نیروی انتظامی و بسیاری از سازمان‏های دولتی، سازمان بهزیستی و… ممنوع شده بود، و حال اشتغال در مهدهای کودک را هم نیز می‌بایست به این لیست بلند بالا اضافه کرد.

به گزارش محبت نیوز، با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران طی چهل سال گذشته بسیاری از مشاغل برای اقلیت‎های دینی ممنوع شده است.

شهروندان غیر مسلمان قبل از انقلاب اسلامی، زندگی عادی داشتند، ولی پس از آمدن جمهوری اسلامی با مشکلات و جفاهای بسیاری از طرف این نظام رو به رو شده­اند و مورد تبعیض و سرکوب قرار گرفته­اند. در راس این حکومت، ولی فقیه می­باشد که طی این سال‎ها نه تنها ورود اقلیت‎های دینی به بسیاری از مشاغل دولتی و نظامی را ممنوع کرده، بلکه حتی برای یک مورد هم نیز از شخصی غیر مسلمان به عنوان وزیر، معاون وزیر یا پست‎های بالای مدیریتی استفاده نشده است. بسیاری از این اقیلیت‌ها به خاطر این شرایط مجبور به ترک کشور شده‌اند.

در تازه‎ترین اقدام سازمان بهزیستی کشور، طی بخشنامه‎ای استخدام پرسنل از اقلیت­های دینی در مهدهای کودک را ممنوع اعلام کرد. در این بیانیه آمده است که به کار گیری این افراد تنها در مهد کودک­هایی مجاز است که به اقلیت‏های دینی اختصاص دارد.

در مرکز اسناد حقوق بشر ایران در بند 19 این بخشنامه متنی منتشر شده که در آن گفته شده: «به کار گیری پرسنل از اقلیت‌های دینی تحت هر عنوان در مهدهای کودک، به غیر از مهدهای مخصوص اقلیت‎های دینی، ممنوع می‌باشد.»

نوشته های مرتبط با دسته انتخاب شده شما

گام هایی در سفر ایمان…
دلنوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بیشترین خوانده شده ها

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست