کشته شدن ۱۲ نفر مسیحی نیجریهای در ماه می
به نقل از خبرگزاری ستارهی صبح، در20 می سال ۲۰۲۰ در پی حملات گروه تندرو مسلمانان فولانی به روستای تسههاگا در نیجریه که تعدادی از چوپانان شاهد آن بودند، چند تن موتور سوار به این روستا حمله کردند و مسیحیان را مورد ضرب و شتم قرار دادند که موجب کشته شدن چهار نفر، و مصدوم و زخمی شدن سه نفر گردید.
علی رغم درخواست کمک تلفنی از سوی چوپانان هیچ کمکی ارسال نشد. همچنین در روستای آگاشا دو نفر از مسیحیان کشته شدند و نیز در روستای یه لوتا دو نفر کشته و پنج نفر زخمی شدند؛ همچنین این حملات ضد مسیحی موجب کشته شدن یک زن و شوهر در 6 ماه می در روستای تارکنده شده است.
در روستای آگیلا یک نفر از مسیحیان روستایی ربوده شده است. در نیجرجه شرایط برای زندگی مسیحیان بسیار دشوار است و جان آنها در خطر میباشد.
به نقول قول از منابع خبری مسیحیان پنطیکاستی و کاتولیکها و متدودیستهای زیادی در نیجریه سکونت دارند و فرمانده پلیس کشور این حملات و کشتهها را تایید کرده و عنوان کرده است که تیمی از سربازان را برای محافظت اعزام کرده، اما متاسفانه اغلب این حملات در شب هنگام به چوپانان گلهدار اتفاق افتاده است. ساعت ۱۱شب وقتی همه در خواب بودند گروهی به روستا حمله مسلحانه کرده و به خانههای روستاییان شلیک و باعث ایجاد رعب و وحشت شدند و دو نفر زن را نیز در همان شب به قتل رساندند. سرلشگر ادینی فرمانده ارتش ایالت بنو در نیجریه این حملات مسلحانه را تایید کرده است بنابراین اخبار موثق میباشد.
چندی بعد در پی حملات مجدد این گروه، ارتش برای حفاظت از مردم گروهی از ارتشیان را در آنجا مستقر نموده است. اهالی روستا و چوپانان بخاطر اینکه مسلح نیستند و بیدفاع میباشند مورد حملات مکرر قرار میگیرند. در اوایل ماه می در روستای ساقوف و اوکوسو در استان گونیز این گروه مسلمانان موجب کشته شدن دو نفر مسیحی شدند که اجساد آنها را در روز بعد نزدیک گلههایشان پیدا کردند. در روستای بنیامین یک دختر هجده ساله در نزدیکی مزرعه خانوادگیشان نیز ربوده شده است. همچنین در شهر آدو نیز یک مسیحی دامدار ربوده شده است و علیرغم اعلام حمایت نیروهای پلیس هیچ کمکی از طرف دولت و ارتش دریافت نشده است. فرا میخوانیم ایمانداران را به دعا برای مسیحیان نیجریه که همچنان در جور و جفا به سر میبرند.
(عکس خبر، پرچم نیجریه)
شبان آمریکایی پس از هفت ماه به آغوش خانواده بازگشت
یک کشیش آمریکایی که در هند بخاطر اتهامات دروغین و بدون مدارک و اسناد واقعی در حبس بود تبرئه شد.
پس از زندانی شدن اندرو برانسون در ترکیه به خاطر اتهامات دروغین و بیپایه و اساس و تنها بخاطر دشمنی، این بار نوبت به برایان نرن رسید. شبان اهل تنسی برای شرکت در کنفرانسهای مسیحی به مدت دو هفته از آمریکا به مقصد هند و نپال حرکت. برایان خدمت مسیحی خود را برای حمایت از تحصیلات کودکان بیبضاعت آسیایی انجام میدهد و مدت هفده سال است که معلمان مدارس بیبضاعت هند و نپال را حمایت میکند و آنها را آموزش میدهد.
طبق گفتهی سازمان کلیسای برایان، این کشیش به محض ورود به فرودگاه باگدوگرا هند، به جرم ادعاهای بیهدف تبلیغاتی دستگیر میشود. برایان نرن که با خود مبلغی را همراه برده بود توسط پلیس هند بازداست و عنوان شد که وی این مبلغ را صرف هزینههای مجرمانه خواهد کرد، در صورتی که وی پیش از ورود در گمرک فرودگاه دهلی نو مبلغ همراه خود را در اظهارنامه ثبت و اعلام کرده بوده و اسناد موجود در داخل کشور هند و فرودگاه دهلی نو اعلام شده بوده و وی هیچگونه جرمی را مرتکب نشده بوده است.
ماموران مرتباً او را مورد بازخواست قرار میدادند و از او در مورد مسیحی بودنش سوال میکردند و صحبتهایشان با او با تهدید همراه بوده است. برایان پس از تکمیل فرمها و بازجویی دستگیر میشود و به زندان منتقل میگردد؛ این کشیش بخاطر اتهامات پوچ، کذب و بدون مستندات به طور رسمی بازداشت میشود. در نهایت او پس از سپری شدن هفت ماه با تلاش وکلا آزاد شد و به آغوش خانواده خود بازگشت.
در طول بازداشت برایان، کنگرهی آمریکا و وزارت امور خارجه و سفارت ایالات متحده آمریکا و شورای امنیت ملی (سازمان حقوق بشر) برای رهایی و آزادی برایان فعالیت میکردند و بیشتر از دویست هزار نفر اعضای کلیسا طوماری را امضا میکنند و خواستار آزادی این کشیش در بند میشوند و اجازهی بازگشت وی را به کشورش را خواهان میشوند، اما علی رغم تمامی این تلاشها و فعالیتها بازداشت برایان هفت ماه به طول انجامید و مرتباً از وی در مورد فعالیتهای مسیحی از او بازجویی میشده است.
این اتهامات بیپایه و اساس بوده و برایان نرن ادعا میکند که در بشارت مسیحی و خدمت کمک به تحصیلات و آموزش کودکان بیسرپرست و بیبضاعت بوده است و تمامی کارهایی که در این حیطه انجام دادهام در همین راستا بوده است؛ کمک به کودکان فقیر برای درس خواندن. قرار بر این بود که در این سفر تعداد کودکان به سه برابر برسد اما در هند از من خواسته شد تا آنجا را ترک کنم وگرنه شرایط به همان منوال ادامه پیدا خواهد کرد. ناگفته نماند که هند جزو ده کشوری است که بیشترین آزار و اذیت را به مسیحیان میرساند. ناسیونالیسمهای هندو که طرفدار عقاید متعلق به هندوها هستند موجب تهدید هستند تا در آن کشور مسیحیت بشارت داده نشود.
(عکس پرچم یا نقشه هند)