دزدیده شدن دختران مسیحی و ازدواج اجباری با اسلام‌گرایان افراطی در پاکستان
در چند شماره قبل در مورد دختران مسیحی با شما سخن گفتیم که در پاکستان دزدیده می‌شوند و به زور به ازدواج اسلام‌گرایان افراطی در می‌آیند. وقتی خانواده‌هایشان شکایت می‌کنند در جواب به آنها گفته می‌شود که این دختران به خواسته خودشان ازدواج کرد‌ه‌اند. برای همین شکایت و خواسته این والدین بی‌پاسخ می‌ماند.
در ادامه توجهتان را به خبری که در تاریخ ۷ نوامبر در روزنامه ستاره صبح شهر لاهور نوشته شده است جلب می‌کنیم.
پلیس کراچی گزارش داده است یک دختر سیزده ساله مسیحی را به آغوش خانواده‌اش بازگردانده است. مسلمانان آن منطقه متهم هستند که این دختر را ربوده و وی را مجبور به ازدواج با فردی مسلمان نموده‌اند. این اقدام آنها پس از صدور رای دادگاه عالی انجام شده است که موجب اعتراضات و فشارهای بین‌المللی شده است. برای همین این دختر که «آرزو راجا» نام دارد تا زمانی که جلسه دادگاه نهایی در این مورد تشکیل شود به کانون اصلاح و تربیت سپرده شده است. نصیر وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر در توضیح این پرونده گفت: بر طبق حکم دادگاه هفته آینده سن این دختر ‌بچه باید بررسی شود. این در حالی است که با وجود ارائه مدارک از سوی خانواده آرزو مبنی بر ۱۳ ساله بودنش، دادگاه با اعتراض و ادعای مسلمانان روبرو شده است که مدعی هستند آرزو بیشتر از هجده سال دارد و آزاد است که دین خود را انتخاب کند و همینطور می‌تواند ازدواج کند. برای همین دادگاه حکم داده است که برای تعیین سن قانونی، از این دختر‌بچه آزمایشات پزشکی مخصوص گرفته شود.
این‌که این دختر گم شده و ربوده شده اکنون تحت نظر دادگاه و در خانه‌ای امن به سر می‌برد برای خانواده‌اش یک موفقیت است. نصیر فعال حقوق بشر به پلیس گفته است که این دختر را پس از ربودن با اجبار و تهدید بدون در نظر گرفتن سن او به ازدواج فردی ۴۴ ساله در آورده‌اند اما وکلای طرف مقابل ادعا می‌کنند این دختر سنش بالاتر از ۱۸ سال است و می‌تواند خودش دینش را انتخاب کند و ازدواج کند برای همین این ازدواج سند رسمی اسلامی دارد و به همین منظور قرار است مدارک خود را به دادگاه ارائه دهند. دادگاه اذعان داشته است که پس بررسی نتایج آزمایش مبنی بر تعیین سن واقعی این دختر‌بچه رای نهایی خود را صادر خواهد کرد. نصیر همچنین افزود: «جامعه مدنی، دادسرا و وکلا و اعضای کانون حقوق بشر برای نجات این فرزند باید در یک صف بایستند و ایمانداران برای این موضوع در دعا باشند تا بتوانیم نقش موثری را برای آرزو ایفا کنیم.» این وکیل در توئیت خود می‌نویسد: «خوشحالم که دستگاه قضایی به دنبال سند و مدرک است و مانند یک دولت فدرال عمل می‌کند اما باید این را هم در نظر گرفت که آرزو فقط به دنبال آزادی خودش است.»
طبق قانون در پاکستان رابطه جنسی با دختر زیر ۱۶ سال تجاوز قانونی محسوب می‌شود و حکم آن اعدام یا حداقل ده سال زندان است.
«مری جیمز» یک قانون‌گذار و یک بنیان‌گذار مسیحی است که با پرونده‌هایی مشابه سر وکار داشته است در مورد این پرونده به روزنامه ستاره صبح گفته است: «اگر آرزو یک نوجوان ۱۳ ساله است و او را وادار به ازدواج اجباری و مجبور به اعلام تغییر دینش کرده‌اند یک مسئله حقوق بشری است و کاملاً مشخص است که در این مورد جرمی صورت گرفته است.» جیل می‌گوید اگر خود آرزو اظهار کند که من با اراده آزاد خودم به اسلام گرویدم و دینم را تغییر داده‌ام معتبر است و بنابراین اعتراضات کنار می‌روند و فقط ازدواج اجباری می‌ماند که آن‌وقت اگر بگوید با انتخاب خودش ازدواج کرده است و سنش نیز ۱۸ سال باشد مشکلی نیست. اما اگر ۱۳ ساله باشد او را به خانه امن می‌فرستند تا به سن قانونی برسد. حتی اگر سندی برای این ازدواج وجود داشته باشد دیگر معتبر نخواهد بود.»
مالوک وکیل دادگاه عالی که در پرونده‌ی مادر آرزو فعالیت می‌کند در خصوص این پرونده گفت: «ازدواج یک امر کاملاً قانونی و قراردادی است و هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که ازدواج کرده اما مدرکی وجود نداشته باشد. ضمن اینکه قانون محدودیت سن ازدواج را تعیین نموده است و ازدواج با دختران زیر ۱۸ سال ممنوع است. برای همین در این پرونده یک جرم کیفری و مدنی صورت گرفته است. همچنین دادگاه علیه سند ازدواج آنها قرار صادر کرده است تا مشخص شود که سند ازدواج دارند یا خیر.»
برای آرزو و دخترانی همچون او که دزدیده شده‌اند و با ترس و تهدید به عقد و ازدواج اجباری یک فرد دیگر در می‌آیند تا در ظاهر جنبه قانونی پیدا کند و برای خانواده این افراد که سختی‌ها و درد زیادی را تحمل می‌کنند و نیز برای این جفاها که در جامعه پاکستان بر خانواده‌ها و افراد مسیحی می‌شود در دعا باشیم.

کشته شدن روستاییان مسیحی توسط اسلام‌گرایان تندرو در نیجریه
این روزها اخباری از سراسر دنیا مبنی بر افزایش جفاها به مسیحیان به گوش می‌رسد به طوریکه ما نیز خود در هر شماره از مجله اسمیرنا به شرح تعدادی از این حوادث پرداخته‌ایم.
یکی از این کشورهای پر حادثه در این ‌زمینه نیجریه است که اخبار آزار و اذیت و قتل مسیحیان در این کشور را در شماره‌های قبل نیز بازتاب داده‌ایم.
بر طبق آخرین اخبار مسلمانان تندروی «فولانی» حداقل به صد روستا در جنوب «کادونا» در نیجریه حمله کرده‌اند که طی این حملات در چند روز گذشته در یکی از این روستاها سه نفر به قتل رسیدند. «لوکا» سخنگوی مجلس مردمی جنوب کادو اعلام می‌کند که استان کادونا پنجاه هزار نفر جمعیت دارد که شغل اغلب آنها دامداری و کشاورزی است و متاسفانه امنیت مسیحیان ساکن در این منطقه به خطر افتاده است.
در حادثه‌ای در منطقه فولان یک فرد مسیحی که از دامداران آن منطقه بوده است در محل کار روزانه‌اش توسط گروه تندروی اسلامی کشته شد. او پدر دو جوان ۳۲ و ۳۸ ساله بود. در فاجعه دیگری که در همان منطقه صورت گرفت و در مطبوعات نیز انتشار یافت مهاجمان گروه تندروی مسلح با خنجر و اسلحه گرم به مسیحیان ساکن در روستا حمله کردند که در این حادثه سه نفر از اهالی روستا در دم کشته شدند. این دست حوادث افزایش روز افزون پیدا کرده است به ‌طوریکه برای مسیحیان ساکن در روستاهای شمال نیجریه امنیت وجود ندارد.
برای امنیت و ایستادگی این ایمانداران در دعا باشیم و همچنین لمس شدن قلب جفا دهندگان کشور نیجریه، بلکه نور خداوند در قلب یکایک آنها بتابد.

کشته شدن رهبر کلیسا انجیلی و مترجم کتاب مقدس در اندونزی
به گزارش Christian headling «ارمیا زنامبانی» رهبر کلیسای انجیلی اندونزیایی و مترجم کتاب مقدس توسط سربازان اندونزیایی دستگیر و پس از شکنجه کشته شده است. پیکر او توسط همسرش در آغل نگهداری خوک‌ها در حالی که مشهود بود قبل از قتل توسط گلوله شکنجه شده است پیدا شد.
این کشیش مسیحی ۶۷ ساله برای ترویج مطالعه کتاب مقدس برای مردم منطقه مشغول ترجمه کتاب مقدس به گویش مونی پاپوا بوده که یک زبان اندونزیایی به حساب می‌آید. با توجه به مدارک و اسناد موجود به دلیل کارشکنی و خلأهای قانونی تاکنون تلاش پلیس محلی برای پیگرد قاتلین این کشیش مسیحی به جایی نرسیده است.

نوشته های مرتبط با دسته انتخاب شده شما

آش سبزی شیرازی
دعا برای کودکان کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بیشترین خوانده شده ها

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست